2014. december 25., csütörtök

Boldog Karácsonyt!

Kedves Olvasóim!

Sajnos néhány bejegyzéssel elmaradtam mostanában, amiért szíves elnézéseteket kérem... Nem akarok hosszan magyarázkodni, de a meghitt készülődést nálunk megzavarta többek között a váratlan felmondásom, néhány vírus és baci (most éppen bárányhimlő), számítógép, majd nyomtató elromlása és még egy-két apróság! Szerencsére egy-két nehezebb napot eltekintve Advent időszaka szép és meghitt volt számunkra! Az egyetlen hiányérzetem a könyv, ami az idén nem jelent meg, de tudom, hogy a dolgok nem véletlenül történnek úgy, ahogy, így januárban megkezdem a kivitelezését, szerkesztését, illusztrálását (ebben lehet társam is lesz) és tudom, hogy azzal, hogy jelenleg nem dolgozom, időt kaptam arra, hogy azt a könyvet valósíthassam meg, amit elképzeltem! Egy különleges, egyedi és igényes kézműves mesekönyvet, amiben 24 csodálatos írás és 24 kézműves ötlet várható!
Segítségeimmel, Dr. Kádár Annamária pszichológus, a Mesepszichológia könyvek írója, Török Gabriella, meseterapeuta és Vajdáné Pázmándi Judit, egyesületünk képviseletében olyan írásokat sikerült kiválasztanunk, amelyekkel azt hiszem egy csodás mese világba repíthetjük majd a gyerekeket, hála az írók, a pályázatunk nyerteseinek ügyességének! Külön köszönet Nekik, hogy beküldték pályázatukat és nagy köszönet a többi pályázónak is, akiknek meséit ezen a blogon olvashatjátok!
Bejegyzéseim ugyan még nem teljesek, de igyekeztem olyan ötleteket összeválogatni számotokra, amelyeket otthon is kipróbálhattok! Többen írtatok, hogy szerettétek ezeket a posztokat, tudtátok használni az ötleteket és  szerettétek a meséket! Elmaradásaimat hamarosan pótolom, így jövőre is gyertek ide vissza és tegyetek a naptárba egy-egy mesét, ötletet is a gyerekeknek.


Mindenkinek csodás Ünnepeket 
és Boldog Új Évet kívánok
 nagy-nagy szeretettel, valamint sok mesét, békét, szeretetet és csodát!!!

A kép, amit itt láthattok, az én ajándékom volt a 7 éves nagylányomtól:)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése